ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ “ЕНИГМА СТИЛ“ >> ЗА НАС
MИСИЯ: Създаване и развитие на ТЦ чрез дългосрочно наемно сътрудничество с добри търговци-партньори, постигане на максимален микс и разнообразие от предлаганите стоки, съобразен с местоположението и спецификата на населеното място на Търговския център, с оглед максималното задоволяване на потребностите на посетителите му.

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ “ЕНИГМА СТИЛ”
обединява дванадесет ТЦ на територията на Република България, позиционирани в следните градове: Сливен, Ямбол, Бургас, Стара Загора, Варна, София, Пловдив, Пазарджик, Велинград, Пещера, Свиленград, Омуртаг.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Всички ТЦ са разположени на комуникативни места с удобни транспортни подходи на централни улици и артетии, удобен транспорт.

УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ: Изградената инфраструктура, функционални и съвременните магазинно–складови площи, съобразени с утвърдените изисквания и стандарти, миксът от разнообразни стоки и продукти, предлагани от търговците, привлича голям брой потребители.

ГРУПИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПЛОЩИ под наем:
- Магазини;
- Офиси;
- Търговски площи;
- Складово-търговски площи;
- Складове;
- Производствени площи;
- Терени.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:
- Заведения за бързо хранене;
- Кафе аперитиви;
- Автокъщи;
- Автомивки;
- Удобен собствен паркинг;
- Банкомат;
- Обща реклама на ТЦ и наличните стоки.
Предлагането на специализирани площи под наем и тяхното управление са резултат от знанията и уменията на мениджърски екип от ново поколение. Разполагаме с обучени и мотивирани специалисти, осъзнаващи задачата си да развиват заедно с партньорите ни търговци съвместно избраните продукти.

Нашите наематели-партньори са най-важните за нас. Техният успех е и наш успех! Затова нашите усилия са насочени непрекъснато към подобряване на условията и качеството на предлаганата от нас услуга - отдаване на специализирани площи под наем и постигането на планираните пазарни дялове с нашите наематели и партньори и пълното задоволяване на нуждите на клиентите на Търговските центрове.

© 2010
Общи условия за ползване и политика за личните данни