ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ ЯМБОЛ


Търговски център „Енигма стил” гр. Ямбол е лицензиран търговски център по всички изисквания на Закона за стокови борси и тържища. Разположен е в Индустриална зона на гр. Ямбол, където се намират и повечето от предприятията в града. Намира се в непосредствена близост до жп гара, главен път Ямбол - Сливен и околовръстен път Ямбол - Елхово и ГП Лесово.
Това разположение предполага добра транспортна комуникация и бърз достъп до тържището. Базата е компактна, с добре изградена инфраструктура, с обособени паркинги за клиенти и товаро-разтоварна дейност. Всички складови площи са изградени според изискванията на действащите нормативни разпоредби.
Базата е изключително удобна, което се изразява в събиране и продажба на над 15 000 вида стоки: млечни и месни продукти, захарни изделия, пакетирани стоки, риба и рибни продукти, плодове и зеленчуци, цигари и алкохол, канцеларски материали, домашни потреби, спално бельо и конфекция, перилни и почистващи препарати, козметика, фаянс и санитарна керамика, Ел и ВиК материали, AL и PVC профили.
Добрата инфраструктура, богатия асортимент, добрите цени и доказаното качество на предлаганите стоки, прави Търговски център Енигма стил гр. Ямбол предпочитано място за пазаруване от клиентите – жители и гости на гр. Ямбол. Разнообразието от съпътстващи услуги, придава добавена стойност към пазаруването и превръща Търговски център Ямбол в търговски център от европейски тип.

Основни параметри: терен 32000 кв. м; РЗП - 12850 кв.м

Допълнителни услуги: Рекламни услуги; Ремонтни услуги и поддръжка; Заведение за бързо хранене
© 2010
Общи условия за ползване и политика за личните данни