ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ ВАРНА


Както и в много други градове и в морската столица на България - Варна, веригата Търговски центрове Енигма стил разполага със складови площи, магазини и почивна база, които отдава под наем.
Административният адрес на търговската база е ул. Академик Курчатов 1. Разположена е в югозападната част на града - в Западна промишлена зона, която е район с концентрация на складове за търговия на едро.
Търговски център Енигма стил Варна разполага с 5 617 кв.м застроена площ, от които 2 403 кв.м магазини и помещения в града, 1 415 кв.м. складови площи, 49 кв.м. офиси, 50 кв.м. производствени обекти и 1 700 кв.м. почивна база, находяща се в местността „Сакъма дере".
Складовите площи, отдавани под наем са с много добра комуникация до центъра на града, автомагистрала "Хемус", Южен околовръстен път за Бургас, ЖП гара и летище Варна. Отделните складови помещения разполагат с офис и санитарен възел, подът е изпълнен с гранитогрес, снабдени са с пожароизвестителна система, СОТ, телефон, интернет и трифазен ток. В базата има складове за хранителни и промишлени стоки, мебели, дрогерийни стоки и др.
Магазините на ТЦ Енигма стил, са с различни квадратури, вариращи от 70 до 600 кв.м. Някои от тях се намират в централната част на град, други в различните квартали. В тях развиват дейност наематели с различна насоченост - зала за хазартни игри, бяла и черна техника, домашни потреби, химическо чистене, производство и търговия с хранителни продукти, подови настилки, килими и тапети, мебели, конфекция, аптека, пластмасови опаковки, железария.
Стремежът на Енигма стил е да предостави на партньорите си възможно най-добрите условия за осъществяваната от тях дейност.
© 2010