ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ СТАРА ЗАГОРА

Търговска база Енигма стил, гр. Стара Загора е разположена в квартал Индустриален, на едно от най–атрактивните места за търговска и складова дейност в града. На запад ТЦ е с лице към главния булевард Патриарх Евтимий, който е главен път Русе - Свиленград, където е и разклона на магистрала Тракия, свързваща София с Бургас. В съседство са Хипермаркет ВauMax, мебелни къщи АЙКО и Mobbo, както и производители като Бисер олива и Градус.
Отличната локация на търговската база, работеща под марката Търговски център Енигма стил, непосредствената близост до основната пътна артерия с автобусни и тролейбусни спирки, позволява лесен и бърз достъп до нея.
Свои магазини в базата са отворили едни от най-добрите марки, наложили се в своя бранш, като Мазда, Бултекс 99, Мартинели, Елит Кар, Косер. Предлага се бяла и черна техника - внос от Германия. В нея са разположени множество складове за промишлени стоки, предлагащи строителни материали, хидроизолации, железария. Тук е и логистичният център на Спиди. Дейността си развиват рекламни къщи, магазин за хранителни стоки и склад за козметика.·
На територията на Енигма стил се отдават площи също за специализирани автоуслуги, сервизи и авточасти. Предлагат се различни видове услуги: ремонт на промишлено хладилна техника, ремонт и продажба на пароструйки и стъкларски услуги.
Със своите мащаби, стратегическо местоположение и функционално разпределение на площите, комплексът удовлетворява всички потребности и очаквания на наемателите и крайните потребители, което е гаранция за неговия успех.·
Търговски център Енигма стил е знаков проект, който се утвърждава като основен привлекателен център за бизнеса в гр. Стара Загора.

Основни параметри: Терен 37185 кв. м; РЗП - 11260 кв.м.
 
© 2010
Общи условия за ползване и политика за личните данни