ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ СОФИЯ

Осъществявайки дейността си под марката Търговски център Енигма стил, Търговска база гр. София, стопанисва и отдава под наем имоти на територията на град София. Предлаганите офисни и търговски площи се отличават със своето качество и разнообразие.
Един от най-атрактивните обекти е седеметажна Офис сграда, разположена непосредствено до главния път София – Перник. Намиращите се в близост три офис сгради и съседството с бул. България, превръщат мястото в предпочитан бизнес район. Сградата е с разгърната застроена площ 2398 кв.м.
Заведението от веригата Бирарии Болярка, разположено в приземния етаж на сградата е удобство, от което наемателите и техните посетители се възползват. Вътрешният паркинг решава основния проблем с паркирането в градските зони. Офисите от типа отворени пространства позволяват максимална гъвкавост при разпределяне на площите.
Енигма стил предлага и отделни офис помещения, находящи се на ул. Раковски N 96, които се отличават с перфектно местоположение и комуникативност, а също така и с разнообразни складови площи, разположени в масивна четириетажна сграда в промишлената част на кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш №1.
Всички тези условия са превърнали търговските площи, управлявани от ТЦ Енигма стил в предпочитано място за работа на компании занимаващи се със счетоводна и финансова дейност, както и на фирми, работещи в сферата на строителството на жилищни сгради и почивни комплекси, и производството на трикотажни изделия.

Основни параметри: Терен 37185 кв. м; РЗП - 8030 кв.м.

© 2010