ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ ПАЗАРДЖИК

ТЦ Енигма стил гр. Пазарджик предоставя търговски и промишлени площи под наем в градовете Пазарджик, Пещера и Велинград.
ТЦ Енигма стил гр. Пловдив се намира на ъгъла на улиците „Съединение“ и „Недялка Шилева“, точно в центъра на жилищен район „Тракия“. Отличава се с отлични комуникации и местоположение. В близост са големи търговски центрове като „Кауфланд“, „Сани“, „Форум Тракия“, „ТТ Маркет“. Основна задача на екипа на Енигма е реализация пълния търговски потенциал на обекта. Наемателите се занимават с търговия на обувки и чанти, домашни потреби, фармацевтични продукти, детски стоки и аксесоари, почистващи препарати и оборудване, производство на дограма.
ТЦ Енигма стил гр. Пазарджик е разположен на площ 53 000 кв.м на ул. Мильо войвода 3, в търговската част на града, между две търговии на едро. Наемателите са търговци от различни браншове. С оглед местоположение и голямата си площ ТЦ има голям потенциал за развитие. В базата осъществяват дейност фирми, занимаващи се с търговия на хранителни стоки - месни и млечни продукти, брашна, фуражи, плодове и зеленчуци, както и нехранителни стоки - подови настилки, балатум, електроуслуги и транспортна дейност.
ТЦ Енигма стил гр. Пещера е обект с площ над 5 000 кв.м. Намира се след ж.п. гарата на града и е в непосредствена близост до всички основни промишлени предприятия. Това определя предмета на дейност - основно промишлена, обслужваща големите предприятия, бивши складове за зърнени храни. В складовете наемателите се занимават с търговия на алкохолни напитки, търговия с въглища и брикети, търговия с платове, както и в сферата на услугите - автосервизна и транспортна дейност. Профилът на базата е промишлен, свързан основно с предприятията в града.
ТЦ Енигма стил гр. Велинград е разположен в промишлената зона на града на площ от 8 900 кв.м и е в близост до авто и ж.п. гара. Наемателите в базата развиват дейност, свързана с търговия на строителни материали, производство и търговия на мебели; производство и търговия на изделия от мрамор; производство на великденски украси, боядисване на прежда.
Избирайки да работите в ТЦ Енигма стил, избирате качество, коректност и неминуем успех!

Основни параметри: Терен 37185 кв. м; РЗП - 7160 кв.м.
© 2010
Общи условия за ползване и политика за личните данни