ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ ОМУРТАГ


Търговски център Енигма стил – град Омуртаг разполага с изключително добра локация и е заел едно от най-стратегическите места в гр. Омуртаг. Търговската база има широко лице към улица Цар Освободител, пресичаща целия град. Улицата е главната транспортна артерия на града и го свързва с първокласен път І-4 (София – Варна), а също и с второкласен път ІІ-48 (Търговище – Сливен). Индустриалната зона, в която е разположен Енигма стил е един от най-развитите райони в града с добра инфраструктура и отлични комуникации. В близост е изграден хранителен хипермаркет от веригата Penny, Склад на едро за хранителни стоки, складове и магазинни площи за строителни мастериали, сервизи за леки и товарни автомобили, бензиностанции и газстанции, промишлени предприятия: /авторемонтен завод Кента АД и военно-промишлен завод Олимп ООД/.
В търговски център Енигма стил развиват дейността си наематели, работещи в сферата на търговия с хранителни токи, производства на метални изделия. Предлагат се слените видове услуги: ремонт на гуми за товарни автомобили, автомивка, дистрибуция на хляб и хлебни изделия, счетоводна кантора. Тук с се помещава и офисът на фирма за дърводобив.
На територията на центъра има и Диагностичен пункт. Оборудван е по изискванията на БДС ЕN ISO 9001:2001г. Системи за управление на качеството /СУК/. В него се извършват диагностични прегледи на МПС леки автомобили, товарни автомобили и автобуси.

Основни параметри: РЗП 3060 кв.м

Допълнителни услуги: Автомивка; Диагностичен пункт за технически преглед на МПС; Застраховка гражданска отговорност; Счетоводна кантора.
© 2010