ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР “ЕНИГМА СТИЛ“ БУРГАС


Търговски център Енигма стил гр. Бургас е с адрес ул. Индустриална и е разположена в най-атрактивния промишлен, търговски и бизнес район на града с голяма концентрация на търговски и производствени обекти. Разположен на изключително комуникативно място, с 200 м лице към транспортен булевард с интензивен поток на движение. Намира се близо до пристанището, на 1 км от центъра на града и на 8 км от международното летище. Улица Индустриална свързва централната градска част с главната пътна артерия за Южното Черноморие.
Обектът е многофункционална производствено-складова база, с площ 37185 кв.м. Всички складове са на кота 0 с възможност за влизане на товарни камиони. Отдаваните складови площи варират от 150 до 1300 кв.м. основният приоритет на Енигма Стил е увеличаване на продуктовата гама от фирмите-наематели, предлагане на все повече и разнообразни продукти, целейки задоволяване нарастващите изисквания на българския пазар. Отдадените складови помещения се ползват за производствена и търговска дейност, а именно: прахово боядисване, търговия на едро с хранителни стоки, строителни материали, PVC и алуминиева дограма, работно облекло и др.
Предлагайки все по-добри условия на своите наематели с непрестанната работа по облагородяване и развитие на базата, изграждайки взаимоотношения, базирани на коректност, почтеност и взаимно доверие, Енигма Стил се стреми да бъде надежден партньор по пътя към успеха на своите клиенти.

Основни параметри: Терен 37185 кв. м; РЗП - 8030 кв.м.
© 2010
Общи условия за ползване и политика за личните данни